Cautare

130 de rezultate pentru "gina pistol" (5.83 secunde)
- Atentie, dar mare atentie la cuvinte - nu arunca cu ele fara sa gandesti, sunt ca gloantele dintr-un pistol, odata aruncate nu pot fi recuperate.
Aici, conform declaratiilor lui Ventura, Eminescu ar fi inceput sa tina un discurs politico-socialo-national infierbantat, ar fi scos un pistol, ar fi amenintat-o pe sotia patronului si ar fi strigat la toate aceste nu-i decat un leac.
Am adus jucarii functionala din lemn, precum calareti din lemn, grebla de adunat fanul - la 55 RON, lacusta de tras, crocodil din lemn, un ursulet de lemn, un catel rottwailler care da din coada - la 29 RON, un iepure Nadia Comaneci care se invarte - la 29 RON, un pistol de lemn - 29 RON, masute si scaune in miniatura, un cilindru rotativ, o pasare superba din lemn - la 30 RON, ne-a spus Zoltan Bedo.
Calm, Goetz a scos din buzunar un pistol calibrul 38 si i-a impuscat pe rand pe toti cei 4 tineri.
La Vatra Dornei, la consfatuirea de sfarsit de an a directorilor SAPARD din tara, a tras mai multe focuri de pistol in aer, fotografiile facute de colegi fiind trimise presei centrale si locale.
El tine ascuns sub vesta un obiect, care pare a fi un pistol. Tatal presupusului asasin si unul dintre prietenii acestuia au fost transferati la Istanbul, pentru a fi interogati, a adaugat CNN-Turk, fara a preciza unde se aflau acestia.
Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, a declarat, joi, ca se teme pentru siguranta sa, motiv pentru care isi va intari paza personala si va avea asupra sa pistolul pe care il detine legal de cativa ani.
Mentionam totodata ca Titi Nicolae avea o sabie si un pistol in masina cu care ne-a taiat calea, iar echipajul de politie nu i-a urmarit pe cei trei pentru a-i controla si a vedea ca au arme albe si arme de foc asupra lor", se mai sustine Marian Iordache.
Reamintim ca Iulian Gherasim a fost trimis in judecata pentru tentativa de talharie, dupa ce a incercat sa jefuiasca un exchange constantean, amenintand-o pe vanzatoare cu un pistol cu aer comprimat.
„În timpul desfasurarii unei manifestatii electorale, unul dintre participanti a tras un foc de arma, cu un pistol neletal cu bile de cauciuc, in plan vertical“, a declarat comisarul Claudia Radu, purtatoarea de cuvant a Inspectoratului de Politie Judetean Olt.
Reamintim ca mai multe persoane au fost ranite, miercuri seara, in urma unui incident izbucnit in comuna Ganeasa, judetul Olt, intre doua grupuri de simpatizanti ai celor doi candidati care se vor confrunta duminica in turul doi al alegerilor pentru primarie, in timpul conflictului fiind folosit un pistol cu gaze.
Reamintim ca, potrivit procurorilor, opt persoane au dat buzna in local, inarmate cu furci, bate, sabii, cutite si un pistol si, dupa ce au spart geamurile, au iesit afara si au devastat doua masini, un BMW si o Dacia Logan, aflate in proprietatea lui Ferat Cherim.
Politistii au preluat inregistrarile de pe camerele de supraveghere, pe care urmeaza sa le prelucreze si sa selecteze imaginile pentru a-l identifica pe autorul talhariei.Spargere la sediul Bingo din Resita Doi barbati inarmati cu un cutit si un pistol de jucarie au furat, sambata seara 80.000 de lei de la Sediul Bingo din Resita.
Intreaga zi am citit stiri, printre actiunile in care am fost implicata, fiind in campanie in Ramnic unde am sustinut un candidat tanar la primarie, Bogdan Pistol.
O persoana a murit, iar alta a fost ranita ieri la pranz, dupa ce un barbat a intrat intr-o cafenea din centrul municipiului Piatra Neamt si a tras cu un pistol cu gloante inspre acestea.
Doi gazetari au dovedit ca oricine se poate urca in avion cu un pistol, pacalind sistemul de securitate de pe aeroportul Charles de Gaulle din Paris si de pe cel din Marsilia.
Presedintele BEJ Gorj, Mihai Pistol, a declarat la Romania TV ca va incerca sa-i convinga pe oameni sa reia activitatea, cu toate ca lucratorii sunt suparati si obositi, dupa mai bine de 30 de ore de munca.
Prima este cea electrica, care presupune inducerea unui soc electric animalului, care-l aduce intr-o stare de semiconstienta, in timp ce a doua este mecanica, fiind executata prin intermediul unui pistol cu glont captiv.
Astfel, in Timisoara se comercializau pistol Linda 768, fara marcaj de conformitate si robot Transformer, cu marcaj 'CCCs', ambele importate din China.
La interior, Foose Coupe beneficiaza de tapiterie din piele, centuri de siguranta cu prindere în patru puncte si schimbator de viteze "pat de pistol".
google-analytics.com